Przepis na : deser
Ja osobiście uwielbiam gofry! A z dodatkiem twarogu to istne niebo! Polecam wypróbować! Składniki: 2 jaja 40 g erytrytolu 10 ml oleju rzepakowego 100 g mąki orkiszowej 250 g twarogu chudego aromat Sposób przygotowania: Jaja z erytrytolem utrzeć na puszystą masę. Dodać olej, mąkę, twaróg oraz aromat. Całość zblendować na gęstą, bardzo gładką masę. Gofry smażyć na bardzo dobrze rozgrzanej gofrownicy z odrobiną oleju przez 7-8 minut. Gotowe gofry podawać z swoimi ulubionymi dodatkami. Smacznego! ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...