Przepis na : deser
Kakao jest cennym źródłem magnezu oraz witamin z grupy B, witaminy E oraz A, składników mineralnych, w tym w największej ilości magnezu, jak również żelaza, potasu, wapnia, fosforu i cynku. Doskonale nadaje się do wypieków! Polecam wykorzystać surowe kakao od On More Luv ! Składniki: 2 jaja 50 g erytrytolu 20 g oleju kokosowego 400 ml mleczka kokosowego 50 g mąki kokosowej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 20 g kakao surowego BIO 50 g kakao ceremonialnego Ekwador Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z ery... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...