Przepis na : deser
Sezon na śliwki w pełni, więc pora je doskonale wykorzystać! Polecam użyć jako substancji słodzącej miodu z pasieki Apimar , który sprawi, że ciacho jest jeszcze lepsze! Składniki: 2 jaja 40ml oleju rzepakowego 60ml miodu z maliną 70g mąki ryżowej 70g mąki kukurydzianej 5g proszku do pieczenia 100g jogurtu greckiego 300g śliwek bez pestek Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z miodem na puszystą masę. Dodać olej, mąki, proszek do pieczenia i jogurt grecki. Całość dokładnie wymieszać. Masę przelać do natłuszczo... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...