Zeppole – włoskie mini pączki z ricottą

Zeppole – włoskie mini pączki z ricottą

Zeppole – włoskie mini pączki z ricottą

Zeppole – włoskie mini pączki z ricottą. Pyszne, małe pączusie, które przygotujecie błyskawicznie. Wystarczy kilkanaście minut :) Idealne mini pączki na tłusty czwartek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zeppole – włoskie mini pączki z ricottą Składniki 1 szklanka mąki pszennej szklanka o pojemności 250 ml 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli 3 łyżki drobnego cukru 2 jajka 250 g ricotty 1 łyżka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję