Torta Caprese to pyszne włoskie ciasto czekoladowe. Ciasto czekoladowo – migdałowe wywodzące się z włoskiej wyspy Capri. Jest bardzo łatwe do zrobienia i zaskakuje swoim smakiem. Wg mnie jest przepyszne, z pewnością posmakuje nie tylko miłośnikom czekolady. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Torta Caprese – ciasto czekoladowe z migdałami. Składniki 5 jajek 160 g mąki migdałowej 150 g gorzkiej czekolady 170 g miękkiego masła 170 ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.