Torta Caprese – ciasto czekoladowe z migdałami.

Torta Caprese – ciasto czekoladowe z migdałami.

Torta Caprese to pyszne włoskie ciasto czekoladowe. Ciasto czekoladowo – migdałowe wywodzące się z włoskiej wyspy Capri. Jest bardzo łatwe do zrobienia i zaskakuje swoim smakiem. Wg mnie jest przepyszne, z pewnością posmakuje nie tylko miłośnikom czekolady. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Torta Caprese – ciasto czekoladowe z migdałami. Składniki 5 jajek 160 g mąki migdałowej 150 g gorzkiej czekolady 170 g miękkiego masła 170 ...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.