Zupa krem z kopru włoskiego

Zupa krem z kopru włoskiego

Zupa krem z kopru włoskiego

Mocno aromatyczna zupa krem na bazie białych warzyw, w tym kopru włoskiego. Lekki krem można zagęścić podając gotowany ryż jako dodatek. Składniki: ? 1 koper włoski ? 2 pietruszki ? 1 seler ? 4 ziemniaki ? 1 cebula ? pęczek koperku ? sól, pieprz do smaku ? 4 łyżki oliwy ? 1/2 szklanki śmietanki do zup Wykonanie: ? Cebulę obrać i pokroić w kostkę. ? Seler i pietruszkę obrać i pokroić w talarki, ziemniaki obrać i pokroić w kostkę, bulwę kopru włoskiego też pokroić w kostkę. ? Rozgrzać 5 łyżek oleju, wrzucić cebulę,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję