Wątróbka z indyka z jabłkiem i żurawiną

Wątróbka z indyka z jabłkiem i żurawiną

Wątróbka z indyka z jabłkiem i żurawiną

Smażona wątróbka zawsze kojarzy mi się z jabłkami i tak też smakuje mi najbardziej. Nie z cebulą, bo smażona jest ciężkostrawna i osobiście nie przepadam za nią. Moja watróbka jest lekka, kwaskowa dzięki jabłkom i słodkawa za sprawą żurawiny. Składniki: • 500 g wątróbki z indyka • 3 jabłka • sól, pieprz do smaku • 1/2 szklanki żurawiny • 1 łyżeczka majeranku • 5 łyżek oliwy do smażenia Wykonanie: • Jabłka umyć, przekroić na ćwiartki, wyjąć gniazda nasienne i&nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję