Makaron cesarecce z ragout mięsno-warzywnym

Makaron cesarecce z ragout mięsno-warzywnym

Makaron cesarecce z ragout mięsno-warzywnym

Pierwszy raz widziałam i jadłam taki makaron, który wygląda jak skrętki lub warkoczyki. Cesarecce robilłam na warsztatach Makarony z Giancarlo Russo w specjalnej przystawce do makaronów. Gotowy jest do kupienia w hipermarketach. Bardzo ciekawe połączenie z ragout mięsno-warzywnym. Składniki: ? 250 g polędwiczki wieprzowej ? 2 łodygi selera naciowego ? 1/2 puszki pomidorów w puszce ? 1 marchewka ? 1 cebula ? 100 ml wina białego wyytrawnego ? 4 łyżki oliwy ? sól, pieprz do smaku Ciasto ? 400 g mąki semoliny ?... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.