Dip do czipsów

Dip do czipsów

Dip do czipsów

Składniki: ? 1 puszka czerwonej fasoli ? 1 avocado ? 1 łyżka soku z cytryny ? ząbek czosnku ? 1 łyżeczka tabasco ? 2 pomidory obrane ze skóry ? mała czerwona cebula ? papryczka chilli do smaku ? 200 ml kwaśnej śmietany ? suszone pomidory w płatkach Wykonanie: ? Przygotować szklane, płaskie naczynie. ? Fasolę czerwoną odsączyć i zmiksować. ? Avocado obrać, zmiksować z sokiem z cytryny i zmiażdżonym ząbkiem czosnku. Doprawić tabasco. ? Pomidory bez skóry pokroić w plastry, wybrać pestki i sok, pokroić w drobną ko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję