Brukselka z orzechami i parmezanem

Brukselka z orzechami i parmezanem

Brukselka z orzechami i parmezanem

Detox poświąteczny? Czemu nie! Coś zdrowego, zielonego i lekkiego na talerzu czyli brukselka z nerkowcami, płatkami migdałowymi i parmezanem. Szybka i smaczna przekąska lub dodatek do obiadu. Składniki : ? 1 opakowanie brukselki mrożonej ? garść orzechów nerkowców ? 2 łyżki płatków migdałowych ? 2 łyżki parmezanu ? 2 łyżki masła Wykonanie: ? Brukselkę gotować ok. 10 minut w posolonej wodzie z odrobiną cukru (dla zachowania koloru). ? Odcedzić i wyłożyć na półmisek, posypać startym parmezanem. ? Polać rozpuszczon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.