Nadziewane roladki z łososia w galaretce

Nadziewane roladki z łososia w galaretce

Nadziewane roladki z łososia w galaretce

Roladki dobre na każdą okazję... Na co dzień.... Od święta... Na przyjęcie... Wyrazisty smak łososia dobrze komponuje się z delikatnym smakiem serka mascarpone. Składniki:   200 g łososia sałatkowego 2 szalotki 250 g serca mascarpone 10 listków świeżej bazylii 50 g żelatyny sól pieprz jajka przepiórcze winogrona bezpestkowe Przygotowanie: Żelatynę rozpuszczamy w litrze osolonej, gorącej wody. Odstawiamy do ostygnięcia. Szalotki kroimy w drobną kostkę.  Bazylię siekamy. Obydwa składniki dodajemy do se... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Taste Therapy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.