Baton węglowodanowy Ja uważam, że jeśli możemy coś zrobić sami to nie warto tego kupować w sklepie. Rozumiem również, że nie wszyscy dysponują dzisiaj czasem na siedzenie w kuchni i też trzeba to oczywiście lubić. Postanowiłam więc zrobić swojego Batona węglowodanowego. Jakie są zalety?? Myślę, że mogę Wam podać co najmniej kilka. Będziemy mieć kontrolę nad tym co wsypujęmy i czego używamy i czuwamy nad całym procesem produkcji batona w domu. Myślę, nie jestem wręcz przekonana, iż jest to dużo tańsze. Może mnie... czytaj dalej...
Wszystko co będę wam polecać robię sama i czasami są to tylko moje pomysły. Mam nadzieję, że coś wam się przyda i że chętnie będziecie korzystać. Będą to czasami moje kuchenne eksperymenty jak również potrawy, które robię już od lat. W przepisach znajdą się propozycje śniadaniowe, obiadowe jak również bardzo stare przepisy dotyczące pieczenia ciast ( sekrety mojej kochanej Babci ).