Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom Veronika Szejk, Michał Bator

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom Veronika Szejk, Michał Bator

Książka Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom autorstwa Veroniki Szwejk i Mikołaja Batora – domowe kiszonki Książka Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom! autorstwa Veroniki Szwejk i Mikołaja Batora to pozycja, która w niezwykle przystępny sposób łączy bogactwo wiedzy na temat fermentacji z praktycznymi przepisami na pyszne i zdrowe potrawy. Autorzy, jako założyciele Zakwasowni, największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.