Surówka na bazie bogatej w witaminy i minerały świeżej pietruszki, delikatnie słodkiego ananasa i chrupiących prażonych płatków migdałów idealnie sprawdzi się jako dodatek do dania obiadowego. Składniki: 350g obranej pietruszki 1 puszka ananasa w kawałkach 70g płatków migdałowych 1 pęczek natki z pietruszki 5 łyżek majonezu 5 łyżek soku z ananasa sól pieprz Wykonanie: 1. Obraną pietruszkę zetrzeć na tarce o małych oczkach. 2. Kawałki ananasa odsączyć z zalewy. 3.Płatki migdałów uprażyć na suchej, rozgrzanej pa... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.