Delikatna sałatka z miękkiego, soczystego indyka, wyrazistej w smaku rukoli i słonego sera, które idealnie komponują się z chrupiącą, słodką suszoną morwą, świeżą gruszką i orzeźwiającym miodowym dressingiem z dużą ilością soku z limonki. Składniki: 350g fileta z indyka 60g suszonej morwy białej 60g rukoli 2 gruszki 180g sera fety 1 łyżeczka ziół prowansalskich 2 płaskie łyżeczki słodkiej papryki 2 łyżki oleju kokosowego sól pieprz Dressing: 6 łyżek soku z limonki 3 łyżki miodu Wykonanie: 1. Filet z indyka umy... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.