Paprykowe kaszaloty z mięsem

Paprykowe kaszaloty z mięsem

Paprykowe kaszaloty z mięsem

Przepis na : obiad

Kaszaloty, czyli czerwone papryki faszerowane zdrowa kaszą wymieszaną z soczystym, dobrze doprawionym mięsem, z dodatkiem delikatnie ostrej cebuli, aromatycznego czosnku i pachnącej natki z pietruszki to fajny pomysł na pełnowartościowy, sycący obiad. Składniki: 6 czerwonych papryk Farsz: 800g mięsa mielonego z łopatki 150g kaszy gryczanej 2 cebule 2 ząbki czosnku 4 łyżeczki koncentratu pomidorowego 6 łyżek posiekanej natki z pietruszki 120g żółtego sera sól pieprz olej Wykonanie: 1. Papryki umyć, odkroić górną... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, mięso mielone, obiad, papryka faszerowana, kasza gryczana, przekąski, przystawki, przekąska, dania mięsne

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.