Diabelsko ostre ogóreczki ze świeżą papryczką chili, aromatycznym czosnkiem i wyczuwalną, delikatną nutą słodkości idealnie sprawdzą się jako dodatek do każdego dania mięsnego. Składniki: 7,5kg ogórków 12 łyżek soli 5 główek czosnku 3 torebki mielonej przyprawy chilli 9 papryczek chilli średniej wielkości Zalewa: 3 szklanki octu 1,5 szklanki octu jabłkowego 15 łyżek oleju 1,5kg cukru 1 szklanka wody Wykonanie: 1. Ogórki umyć, pokroić w słupki. Czosnek drobno posiekać. Pokrojone ogórki posypać solą, czosnkiem... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.