Prawdziwy naturalny chlebek, pachnący świeżą bazylią, z delikatnym posmakiem czosnku, a co najważniejsze bez żadnych konserwantów i ulepszaczy. Składniki: 3 szklanki mąki pszennej 7g suszonych drożdży 1 łyżeczka cukru 2 jajka 100ml mleka 100ml wody 80g masła 1 łyżeczka soli morskiej masło do wysmarowania keksówki Pasta bazyliowa: 50g liści świeżej bazylii 60g orzeszków ziemnych solonych 60ml oliwy z oliwek 1 ząbek czosnku 40g startej mozzarelli świeżo zmielony pieprz sól Wykonanie: 1. Mąkę przesiać do ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.