Składniki: 350 g szyneczki z indyka (można użyć konserwowej ) 1 puszka kukurydzy 1 słoik selera konserwowego 1 duży por (biała część ok. 15cm) 1 puszka ananasa w syropie ok 6 plastrów 4 jajka 2-3 łyżki majonezu sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo, obrać ,pokroić w kosteczkę. Szynkę pokroić również w kosteczkę. Kukurydzę, ananasa i selera odsączyć z zalewy,a nanasa pokroić w kostkę, a selera posiekać na mniejsze paseczki. Por przekroić na pół, a następnie na pasecz... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam