Pieczony Coulommiers de Caractere- Tydzień Francuskiej Kuchni w Lidl

Pieczony Coulommiers de Caractere- Tydzień Francuskiej Kuchni w Lidl

Pieczony Coulommiers de Caractere- Tydzień Francuskiej Kuchni w Lidl

Przepis na : kolacja

Jest przepysznie! To już dzisiaj! W sklepach Lidl w całej Polsce, rozpoczyna się Tydzień Kuchni Francuskiej. W bardzo bogatej ofercie sklepu znajdzie wiele pysznych produktów prosto z Francji. To co mnie wręcz zachwyciło, to produkty objęte certyfikatami takimi jak ChNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) -Ser Morbier ( w cenie 11,99 zł) i ChOG (Chronione Oznaczenie Geograficzne) - ser Tomme de Savoie ( w cenie 11,99 zł). Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale aby producent mógł dostać taki certyfikat musi spełnić ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, gruszka, orzechy, sosy, figa, kolacja, do pracy, kokosowe, bagietka, kanapki, obiad, impreza, bez pieczenia

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.