Letnia pizza z cukinią i serem Dziugas!

Letnia pizza z cukinią i serem Dziugas!

Letnia pizza z cukinią i serem Dziugas!

Pizza! Bo kto nie kocha pizzy? Przepis na pyszną pizzę? Dla mnie to przede wszystkim dobre ciasto, dobrej jakości ser i odpowiedni sposób pieczenia: koniecznie wysoka temperatura 290-300 stopni C, wtedy czas pieczenia pizzy na kamieniu szamotowym to 7-8 minut. Smak pizzy zawsze będzie nadawał ser, warto wybrać ten wysokiej jakości, jak np. sery Dziugas, mamy do wyboru ser dojrzewający 12,18,24 lub 36 miesięcy.  Te sery są przepyszne! Idealne do pizzy, ale również, jako dodatek do wielu dań np. sałatek, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto na pizze, ciasto, cukinia, sałatka, sałatki, rukola, makaron, risotto, salatka z makaronem

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.