Przepis na : śniadanie
Chleb na zakwasie, to najlepszy i zarazem najzdrowszy chleb, jaki można zjeść. Ponad 1,5 miesiąca temu wydałam swojego ebooka pt. "DOMOWE WYPIEKANIE", w którym podzieliłam się z Wami całą swoją wiedzą i doświadczeniem z wypieku chleba. Z prowadzenia zakwasu. Jak dokarmiać zakwas przed pieczeniem chleba? Jakich proporcji używać? Jak stworzyć zakwas? Jakich błędów unikać? Jak formować bochenki, wstępne kule, jak piec chleby i jak długo powinien w nich zachodzić proces fermentacji? To kompendium wiedzy o c... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)