Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki

Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki

Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki

Krewetki , to doskonała przystawka  dla wielbicieli owoców morza. Smażone krewetki w na maśle z czosnkiem i pietruszką smakują wybitnie, są proste w przygotowaniu, najlepiej smakują  z pieczywem  podane na gorąco. składniki na 2 porcje opakowanie mrożonych krewetek królewskich lub tygrysich 2 łyżki masła 2 ząbki czosnku natka pietruszki sól przepis Rozgrzewamy masło na patelni, układamy rozmrożone krewetki, dodajemy  przeciśnięte przez praskę 2 ząbki czosnku, po chwili wrzucamy posiekaną natk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowite Dania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.