Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki + film

Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki + film

Krewetki na maśle z czosnkiem i natką pietruszki + film

Krewetki to doskonała przystawka dla wielbicieli owoców morza, smażone na maśle z czosnkiem i natką pietruszki smakują wybitnie, są prostym i szybkim w przygotowaniu niezwykle aromatycznym daniem.     składniki na 2 porcje 250 g mrożonych krewetek królewskich lub tygrysich 2-3 łyżki masła klarowanego 3 ząbki czosnku pęczek natki pietruszki sól przepis Obrane ząbki czosnku kroimy w cienkie plasterki. Umytą i osuszoną natkę pietruszki drobno siekamy. Na patelni z rozgrzanym masłem krótką chwilę podsma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowite Dania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.