Pyszne, orzechowe ciasto na każdą okazję. Kruche ciasto świetnie smakuje w połączeniu z orzechową pianką i kwaskowatymi powidłami. Przepis znalazłam na stronie Smaczne Potrawy. Zamiast dżemu użyłam powideł. Ciasto kruche: 250g zimnej margaryny 500 g mąki pszennej 3 żółtka 150g cukru pudru 5 łyżek zimnego mleka 2 łyżeczki proszku do pieczenia Pianka orzechowa: 3 białka 150 g cukru pudru 250g orzechów włoskich mielonych słoik powideł śliwkowych Ciasto: Margarynę posiekać z pozostałymi składnikami. Zagn... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...