KOLOROWE TABBOULEH Z QUINOA

KOLOROWE TABBOULEH Z QUINOA

KOLOROWE TABBOULEH Z QUINOA

Kolorowe tabbouleh z komosą ryżową, pomidorkami koktajlowymi, ogórkiem, z dodatkiem ziarenek i soku z owocu granatu, i świeżymi listkami mięty, która nada smaku, świeżości i aromatu całości. Idealna przystawka na wiosnę i na lato.     Czas przygotowania : 25 min Czas gotowania : 15 min   Dla 4 osób  : ● 200 g quinoa (komosy ryżowej) ● 1 owoc granatu ● 250 g pomidorków koktajlowych ● ½ dużego ogórka lub 2 małe ● ½ cytryny ● 1 mała czerwona cebula ● 6 gałązek świeżej mięty ● 4 łyżki oliwy z oliwek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.