Dlaczego trzeszcząca ? Ano dlatego, że ma w sobie dużo soczystych składników, które chrupią i trzeszczą w zębach podczas jedzenia. Świeża, pyszna i całkiem szybka do przygotowania ! U nas świetnie sprawdziła się na weekendowe, pożywne śniadanie. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Taką chrupiącą sałateczkę pożarłabym z rozkoszą za chwilkę na śniadanie:-). Fajnie, że dodałaś selera naciowego, bo go uwielbiam.
a ja kocham taką prostotę! kojarzy mi się z leniwymi, rodzinnymi spotkaniami. mniam
można sobie język połamać czytając tytuł. :) lubię takie sałatki. :)
a ja żeby trzeszczała jeszcze bardziej dodaję pestki dyni i słonecznika , jest przepyszna
Sałatka pyszna. Niestety, u nas na bazarku nie ma jeszcze świeżej kukuricy ;) , więc dałam taką "zwykłą", z puszki. Ale i tak wyszło pysznie-trzeszcząco-chrupiąco.