Proszek grzybowy - mączka grzybowa. Jak przygotować i jak używać ?

Proszek grzybowy - mączka grzybowa. Jak przygotować i jak używać ?

Proszek grzybowy - mączka grzybowa. Jak przygotować i jak używać ?

Proszek grzybowy czy mączka grzybowa to nic innego jak zmielone drobno suszone grzyby. Skoro już wiecie jak suszyć grzyby to z części możecie zrobić sobie właśnie taki proszek przyprawowy. Doskonały dodatek do zup, sosów, mięs albo zapiekanek. To bardzo intensywna przyprawa i warto mieć ją w swoim zestawie. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, susz, sosy, zapiekanka, zapiekanki, zupa, dodatki do mięs, sos z grzybów , zupa grzybowa

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.