Lipowe pąki kwiatowe w marynacie

Lipowe pąki kwiatowe w marynacie

Lipowe pąki kwiatowe w marynacie

Lipa to wspaniałe drzewo. Uwielbiają ją pszczoły za słodki nektar spijany z drobnych kwiatków. Uwielbiam i ja tę cudowną lipę za zapach, ale i za smak. Soczyste liście, słodkie i pachnące kwiaty, delikatne pąki i owoce - wszystko jest do wykorzystania. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przetwory

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.