Kilka dni temu pisałam Wam o bardzo ciekawym spotkaniu, na którym dowiedziałam się dużo ciekawych rzeczy na temat wieprzowiny. W planach mam zakup specjalnego termometru do pieczenia, ale nie jest on znowu taki niezbędny. Bez niego też da się upiec świetną pieczeń co właśnie uczyniłam. Jak radził szef Adam Michalski na początek zwyczajnie zjechałam z temperatury a mięso upiekło się doskonale. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Naprawdę wygląda bardzo soczyście i apetycznie. Zastosuję niska temperaturę następnym razem:)
spróbuj - na warsztatach szef dokładnie nam opowiadał o pieczeniu i ja wiem, że piekłam dotąd przeważnie właśnie w zbyt wysokiej temperaturze
mój mąż jest mięsożerny bardzo - warzywa zje jak ma kawał mięsa i lato czy zima obiad musi być :D
Oj, mój też...choć pracuję nad tym by zmienić proporcje zjadanego mięsa na rzecz warzyw.
Taką karkóweczkę upiekłam wczoraj na wielkanocny,świąteczny obiad dla moich domowników i rodziców.Jedynie sos ostrygowy zastąpiłam sosem worcestershire.Pyszne,mięciutkie mięsko.Smakowało wszystkim,bez wyjątku.Na pewno będą powtórki z różnymi dodatkami.msewka