Choć za oknami szaleje zmienna aura - jak to mówi przysłowie "kwiecień plecień poprzeplata...", to według kalendarza mamy już wiosnę. Na moim talerzu królują zielone barwy. Dziś zapraszam Was na wiosenna lekką sałatkę w jogurtowym sosie musztardowo-czosnkowym *. Idealna jako samodzielne danie, jak i dodatek do mięsnych przysmaków. Myślę, że po świątecznych potrawach, tak jak i mi, tak i Wam bardzo zasmakuje. * przepis własny Składniki: kilka liści sałaty lodowej i czerwonej garść Rucoli 1/3 szklank... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"