Jajka w sosie z marynowanymi podgrzybkami

Jajka w sosie z marynowanymi podgrzybkami

Jajka w sosie z marynowanymi podgrzybkami

Jajka w sosie z marynowanymi podgrzybkami Dziś mam dla Was kolejną świąteczną inspiracje. Jajka w sosie z marynowanymi grzybami . Minimalna ilość składników, wyrazisty smak, ekspresowe przygotowanie. Idealne na wielkanocny stół. Jak zrobić jajka w sosie z marynowanymi grzybami? Składniki: 4 jajka 3 łyżki majonezu 3 łyżki naturalnego jogurtu około 120-130 g marynowanych podgrzybków 2 większe ogórki 2 pełne łyżki posiekanego szczypiorku sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję