Jarmużowo-szpinakowe babeczki

Jarmużowo-szpinakowe babeczki

Jarmużowo-szpinakowe babeczki

Zapraszam na zdrowe babeczki które można zrobić na obiad lub kolację. Moje są jarmużowo-szpinakowe a więc bardzo zdrowe. Polecam Składniki: 100 g mrożonego jarmużu(można użyć świeżego) 10 kostek mrożonego szpinaku( można użyć świeżego) 1 ząbek czosnku 1 łyżka oleju kokosowego 50 g sera żółtego 2 łyżki mąki 2 jajka 1 łyżeczka proszku do pieczenia sól, pieprz Przygotowanie: Jarmuż i szpinak wykładamy na cedzak najlepiej na noc aby odciekł. Następnego dnia rozgrzewamy na patelni olej i dodajemy obrany i pokrojony d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.