Deser chia z mlekiem migdałowym

Deser chia z mlekiem migdałowym

Deser chia z mlekiem migdałowym

Zapraszam na lekki deserek bezglutenowy. Chia możemy również zjeść na śniadanie. Posypałam chia smakowitymi i bardzo zdrowymi jagodami goji Helio. Polecam jeść jagody goji w sezonie jesienno-zimowym ponieważ zawierają mnóstwo witaminy C. Składniki: 300 ml mleka migdałowego 4 płaskie łyżki nasion chia 2 łyżki syropu malinowego łyżka jagód goji Przygotowanie: Mleko wlewamy do miseczki lub pucharka. Dodajemy do niego chia i mieszamy.Odstawiamy do lodówki na całą noc. Następnego dnia rano wyjmujemy z lodówki, mies... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.