Proste i szybkie kulki czekoladowe – kilka składników , chwilka mieszania, „toczenia” i gotowe Uwaga: Szklanka 200 ml Składniki na około 9 sztuk: 3 łyżki mleka skondensowanego 2 łyżki kakao 2 garście płatków migdałowych ¾ szklanki mielonych migdałów 2 garście płatków kukurydzianych Dodatkowo: Pokruszony sucharek lub wiórki kokosowe do „obtoczenia” Wszystkie składniki, oprócz sucharka, umieszczam w misce, mieszam i zagniatam. Z masy formuję kulki około 2 cm. Następnie obtaczam kulki w sucharku i wstawiam je do... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...