Przepyszne ciasto czekoladowe z kokosem, a dokładniej z zapiekaną i chrupiącą kokosową skórką. Świetny smak i różne struktury ciasta. Myślę, że posmakuje nawet tym, którzy nie przepadają za kokosem. Uwaga: szklanka 200 ml Składniki na ciasto czekoladowe: 1 ¾ szklanki Mąki Szymanowskiej uniwersalnej 480 (jeśli nie masz Mąki Szymanowskiej u siebie w sklepie, tutaj możesz zamówić z dostawą do domu ) 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 szczypta soli ¾ szklanki cukru 120 g miękkiego masła 125 ml kwaśnej śmietany 6 ły... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...