CRUMBLE Z JABŁKAMI I PŁATKAMI MIGDAŁOWYMI

CRUMBLE Z JABŁKAMI I PŁATKAMI MIGDAŁOWYMI

CRUMBLE Z JABŁKAMI I PŁATKAMI MIGDAŁOWYMI

Gorące jabłka pod kruszonką to szybki deser na przyjście niespodziewanych gości. Zamiast kawy proponuję podać sok z czarnej porzeczki Hortex.   SKŁADNIKI na 2 porcje: 2 duże jabłka Kruszonka: 4 łyżki masła, 4 łyżki mąki, 3 łyżki cukru, 1 łyżka płatków migdałowych Dodatkowo:  masło do wysmarowania kokilek  1 łyżka wiórek kokosowych, cukier i cynamon do smaku WYKONANIE Masło, mąkę i cukier ugniatamy ze sobą, dodajemy płatki migdałów. Kokilki smarujemy masłem, obsypujemy wiórkami kokosowymi. Ja... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodki bratek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.