Raffaello

Raffaello

Raffaello

Przepis na bardzo kokosowe kuleczki raffaello, proste do zrobienia i efektowne na każdym stole. Dzięki dodatkowi białej czekolady jeszcze bardziej przypominają w smaku oryginał. Czas przygotowania: 45 min SKŁADNIKI (na ok. 24 szt.) 300 g wiórków kokosowych 400 ml mleka kokosowego (1 puszka) 60 g cukru lub słodzika (erytrol, ksylitol) 100 g masła 100 g czekolady białej 24 szt. migdałów blanszowanych lub obranych ze skórki PRZYGOTOWANIE 200 g wiórków kokosowych, mleko kokosowe, cukier i masło umieść w garnku.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki Blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję