RISOTTO Z PIETRUSZKĄ I MASCARPONE

RISOTTO Z PIETRUSZKĄ I MASCARPONE

RISOTTO Z PIETRUSZKĄ I MASCARPONE

Proste, kremowe risotto, pełne naturalnych składników (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki (na 2 porcje): 1 łyżka masła 150ml ryżu arborio (trochę ponad pół szklanki) 500ml wody 0,5 kostki Bulionu warzywnego Vegeta Natur natka pietruszki 2 ząbki czosnku pieprz 2-3 łyżki mascarpone rozpuść masło na patelni i dodaj do niego ryż smaż ryż na małym ogniu cały czas mieszając aż zrobi się lekko przezroczysty dodaj ok 100ml wody. Gotuj na małym ogniu często mieszając, aż ryż wchłonie wodę powtar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SandraFrej.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.