POMARAŃCZOWA ŻURAWINA DO MIĘSA

POMARAŃCZOWA ŻURAWINA DO MIĘSA

POMARAŃCZOWA ŻURAWINA DO MIĘSA

Muszę się do czegoś przyznać – zdarzało mi się w przeszłości kupić świeżą żurawinę. Ale nie bardzo miałam pomysł, co z nią zrobić. Zero inspiracji. Ale tym razem doznałam swego rodzaju objawienia i przygotowałam naprawdę smakowitą, pomarańczową żurawinę do mięsa. Składniki: 100g świeżej żurawiny 50ml wody 45g cukru 1 łyżeczka skórki startej z pomarańczy 4 łyżki soku z pomarańczy szczypta pieprzu szczypta soli żurawinę umieść w małym garnuszku z wodą i cukrem doprowadź do wrzenia, następnie zmniejsz og... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SandraFrej.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.