Słodkie, karmelizowane marchewki w miodzie z dodatkiem imbiru Składniki: opakowanie miniaturowych marchewek (ok 8 sztuk) 50g masła 2 łyżki miodu 1 łyżka startego, świeżego imbiru pieprz sól świeża kolendra na patelni rozpuść masło dodaj marchewki i duś na małym ogniu przez ok 10 minut, co jakiś czas je przekręcając dodaj miód i imbir duś marchewki do momentu aż zmiękną i lekko się zrumienią dodaj szczyptę soli i szczyptę pieprzu podaj posypane posiekaną kolendrą Smacznego! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).pu... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...