Smaczna, delikatna, chrupka na zewnątrz, piankowa i delikatna w środku. Bardzo prosta w wykonaniu, a jaki efekt! Dziś miałam okazję wykorzystać białka które samotnie czekały w lodówce.Beza nad bezami piękna może nie bialutka ale za to pyszna. Składniki: 6 białek 300 g ksylitolu zmielonego kłos -Pol 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka octu winnego lub soku z cytryny Dodatkowo: 300 ml śmietany kremówki 30% schłodzonej świeże owoce sezonowe poziomki 300 g Krok 1 Schł... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .