PAVLOVA ze śmietaną i poziomkami

PAVLOVA  ze śmietaną i poziomkami

PAVLOVA ze śmietaną i poziomkami

Smaczna, delikatna, chrupka na zewnątrz, piankowa i delikatna w środku. Bardzo prosta w wykonaniu, a jaki efekt! Dziś miałam okazję wykorzystać białka które samotnie czekały w lodówce.Beza nad bezami piękna może nie  bialutka ale za to  pyszna. Składniki: 6 białek 300 g ksylitolu zmielonego kłos -Pol 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka  octu winnego lub soku z cytryny Dodatkowo: 300 ml śmietany kremówki 30%  schłodzonej świeże owoce sezonowe  poziomki 300 g   Krok 1 Schł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.