Zupa warzywna z kalarepą

Zupa warzywna z kalarepą

Zupa warzywna z kalarepą

Zostało nam sporo rosołu, więc trzeba było coś wymyślić by wszystkie produkty zagospodarować. Do tego rjażenka (tzw. pieczone mleko) i wyszła mega zupa. Składniki: 1 duża kalarepa 1 duży seler 3 marchewki 1,5 litra rosołu drobiowego 1 mała puszka groszku konserwowego 1 pęczek szczypiorku 1 pęczek koperku 2 łyżki masła ghee 2 łyżki mąki 500 ml rjażenki sól, pieprz Przygotowanie: Wszystkie warzywa kroimy tak, jak lubimy. Dodajemy do rosołu. Gotujemy do miękkości warzyw, pod koniec   dodajemy groszek wra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.