Zupa krem z pietruszki i winogron
Zupa krem z pietruszki i winogron
Przepis na : obiad
Ciekawe czy uda nam się zaskoczyć Was takim połączeniem? Od razu mówimy, wyszło niespodziewanie smacznie <3 Składniki 700 g korzenia pietruszki 500 g winogron ulubiony makaron cukier sól, pieprz Przygotowanie Pietruszki obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do garnka razem kulki winogron, zalewamy zimną wodą ( 1,5 litra ). Gotujemy 30-35 min. Studzimy, blendujemy i przecieramy przez sito. Ponownie wstawiamy na płomień, doprawiamy cukrem, solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Podajemy z ulubionym maka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, makaron, makarony, zupa, obiad, dania z makaronem
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję