Zapiekane kopytka z kurczakiem w sosie grzybowym

Zapiekane kopytka z kurczakiem w sosie grzybowym

Zapiekane kopytka z kurczakiem w sosie grzybowym

  Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na wyższy level. Aromaty stopniowo przegryzają się, smak wyostrza. Jeśli ktoś sądzi, że tak nie jest, to polecam zrobić pół na pół, czyli połowę zrobić normalnie, drugą zaś zapiec. Ja zdecydowanie polecam tą drugą opcję. Arek Gie Składniki:         750 g mrożonych kopytek 700 g filetów z kurczaka 1 garść suszonych grzybów 1 łyżka ziół prowansalskich 1 łyżka suszonego lubczyku 150 ml śmietanki 30% 1 pełna łyżka mąki 3 łyżki oleju ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.