Sytocha z podwarszawskiego Urzecza
Sytocha z podwarszawskiego Urzecza
Jakby komuś było zimno, to polecam mega rozgrzewającą "zupę". Żartowałem ofkors. To danie tak bardzo mnie zaciekawiło, że po prostu musiałem spróbować. Czasami coś w internetach wpadnie w oko. Tym razem Ewa z Masterchef przykuła moją uwagę niecodziennym daniem. Każdy fan ziemniaków, a tym bardziej szarych kluch czy baby ziemniaczanej, powinien to spróbować. Polecam Arek Gie Składniki: 1 kg ziemniaków 1 litr wody Okrasa: 50 ml oleju 200 g surowego boczku 1 ceb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, placki ziemniaczane
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję