Spaghetti z dynią i krewetkami

Spaghetti z dynią i krewetkami

Spaghetti z dynią i krewetkami

Spaghetti Zucca e gamberetti.  Składniki 350 g spaghetti 300 g dyni 200 g krewetek pół cebuli mielone chili do smaku posiekana natka pietruszki pół filiżanki białego wina oliwa z oliwek sól pieprz starty parmezan     Przygotowanie   Dynię obrałem, usunąłem pestki. Pokroiłem w drobna kostkę. Cebulę drobno posiekałem, obsmażyłem wraz z chili na patelni, na 4 łyżkach oliwy z oliwek. Dodałem dynię, smażyłem 5 minut. Krewetki wyjąłem ze skorupek, wrzuciłem na patelnię. Zdeklasowałem winem, dopraw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.