Prosta i szybka w przygotowaniu, niesamowicie smaczna. Składniki: 6 jajek 1 puszka białej fasoli 1 łyżka majonezu 1 łyżka chrzanu tartego sól, pieprz Przygotowanie: Ugotowane na twardo jajka, kroimy w kostkę. Fasolę odcedzamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, do smaku doprawiając solą i pieprzem. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...