Pulpeciki duszone z grzybami shimeji

Pulpeciki duszone z grzybami shimeji

Pulpeciki duszone z grzybami shimeji

Długo polowaliśmy na te grzybki. Można je zastąpić malutkimi pieczarkami, choć smak jest lekko odmienny. Ważny jest efekt końcowy. Zapraszamy na degustację. Składniki 500 g mielonej łopatki wieprzowej 4 ząbki czosnku 2 cm imbiru 1 jajko pęczek natki pietruszki 3 łyżki kaszy manny 1 cebula 3 łyżki oleju arachidowego 2 łyżki jasnego sosu sojowego 50 g białych grzybów shimeji 50 g brązowych grzybów shimeji 1 łyżka sosu ostrygowego 1 łyżka mąki ziemniaczanej sól, pieprz Przygotowanie Mieloną łopatkę mieszamy z j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję