Pasta z wędzonego dorsza i białego sera

Pasta z wędzonego dorsza i białego sera

Pasta z wędzonego dorsza i białego sera

Idealna pasta na kanapki. Składniki 300 g wędzonego dorsza 250 g twarogu 3 łyżki gęstej śmietany 1 jajko 1/2 cebuli ząbek czosnku natka pietruszki lub szczypiorek sól pieprz   Przygotowanie   Dorsza oddzieliłem od ości. Przełożyłem do miski, rozdrobniłem. Dodałem śmietanę, twaróg i delikatnie rozgniotłem widelcem. Cebulę drobno posiekałem, czosnek rozgniotłem, natkę pokroiłem. Dodałem ugotowane na twardo jajko, które pokroiłem w drobna kosteczkę. Wszystkie składniki dodałem do pasty. Delikatnie wymiesza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.